Tørket hortensia kranser er så vakker og allsidig i et hjem, og mye morsomt å lage også.
Du kan enten kjøpe allerede tørket hortensia blomster fra din lokale håndverket butikken, eller du kan tørke dine egne. Den største trick når tørking din egen er tidspunktet for når du plukke blomster. Det beste er å plukke dem rett før du forutse den første høsten frost. Hvis du plukker dem midt på sommeren, de bare ikke vil tørke riktig.
Du kan enten henge dem opp ned i et mørkt rom til tørk, eller du kan sette dem i en vase oppreist, selv legge til en liten bit av vann i bunnen av vasen, men selv det er valgfritt. Så lenge de er plukket på riktig tidspunkt, er det vanskelig å mislykkes med dem. Det er gøy hvis du kan, til å plukke flere oppblomstringer fra ulike busker, da det vil gi en fin rekke farger til krans. Etter at de er tørket, plukk av eventuelle døde / misfarget brun blooms.
Nå plukker den type basen du ønsker å bruke for en krans. Mine personlige favoritter er enten Styrofoam eller grapevine typen krans baser. Ta noen floral ledningen og vikle den rundt kransen, deretter danne en løkke av ledningen til å henge fra veggen, og deretter vikle kransen igjen. Du kan prøve å henge den fra veggen på dette punktet for å sikre at den ligger riktig, og deretter foreta eventuelle nødvendige justeringer mens kransen er nakne.
Å gjøre en Styrofoam krans, bruke en lav smeltepunkt varmt lim pistol. Skill hver blomst i mindre buketter. Hot lim hver Floret inn kransen base, faktisk poking stammen ned i Styrofoam base. Med hver blomst, space det ut over overflaten av kransen, for eksempel, en Floret øverst, neste til venstre side, bunn, deretter til høyre side, deretter inne i sirkelen av krans, og utsiden av kransen. Fortsett å gjøre dette med hver blomst til du fyller den.
Balanse er det du leter etter. Balanse i form, om du ikke ønsker noen stikker ut langt over de andre, om du ikke ønsker den ene siden av kransen å bli fullere enn den andre. Prøv stepping tilbake og ser på avstand og bare tenke "balanse av form".
Det andre området for å se etter er balanse mellom farge. Dette er hensikten med å gjøre hver blomstrer over, deretter fylle i, så du oppnå denne balansen av farge. Gi en annen gang over å sjekke det.
Nå er dette krans enten ferdige, eller du kan legge kanskje legge små sprigs av tørket babyens pust til det. Really avhenger av utseendet du ønsker. Noen ganger er det enkle bare hortensiabusker er fantastisk.
overflaten av kransen, for eksempel, en Floret øverst, neste til venstre side, bunn, deretter til høyre side, deretter inne i sirkelen av krans, og utsiden av kransen. Fortsett å gjøre dette med hver blomst til du fyller den.Balanse er det du leter etter. Balanse i form, om du ikke ønsker noen stikker ut langt over de andre, om du ikke ønsker den ene siden av kransen å bli fullere enn den andre. Prøv stepping tilbake og ser på avstand og bare tenke "balanse av form".
Det andre området for å se etter er balanse mellom farge. Dette er hensikten med å gjøre hver blomstrer over, deretter fylle i, så du oppnå denne balansen av farge. Gi en annen gang over å sjekke det.
Nå er dette krans enten ferdige, eller du kan legge kanskje legge små sprigs av tørket babyens pust til det. Really avhenger av utseendet du ønsker. Noen ganger er det enkle bare hortensiabusker er fantastisk.
For en Grapevine krans, det er det samme prinsippet, men et annet utseende. Du kan knytte en sløyfe på kransen hvis du ønsker (hvis du gjør, gjør det før du legger blomster), eller bånd. Jeg liker å gå nakne mellomrom på disse for å kunne se jungeltelegrafen delen også. Igjen, se etter balanse. Du kan også legge tørket roser til den eller noen annen type tørkede blomster eller gress også. Du kan få veldig kreativ med disse og komme opp med helt forskjellig utseende. Eksperimenter til ditt hjerte innhold.
Mange ganger folk forventer tørket floral ordninger for å vare evig, og blir skuffet når de begynner å se dårlig etter noen år. Dette er en misforståelse. Forventer at de skal se bra ut for omtrent et år, er det egentlig dreier seg om alt de var ment å vare.
No comments:
Post a Comment