Dette er tiden av året at jeg hører stadig spørsmålet "Når jeg høste min druer?" Eller noen ganger phrased spørsmålet "Er min druer moden ennå?" Og så er det "Er de klar ennå?"
Ja, det er den tiden av året når druer er å slå fargen og huseiere tenker når deres druer høstes. Men mange huseiere tror at når fargen blir, druer er klar til å spise. De plukke noen fargede bær og pop dem i deres munn, bare for å oppdage at det er svært lite smaken og en puckering følelse treff deres paller.
Bare fordi fargen har slått på din druer, betyr det ikke at de er moden. Generelt sett, trenger druer en til tre uker etter å slå fargen skal anses moden for harvest. Men denne tidsrammen er avhengig av mange faktorer, inkludert variasjon, hva druer er som skal brukes for, og miljøforhold som været.
Drue variasjonen har mye å gjøre med hvor raskt druer vil modnes. Varianter er klassifisert som tidlig, bare halve sesongen, og sent avhengig av hvor mange dager det tar å gå fra full blomst av blomstene druer å høste modenhet (vanligvis i forhold til ulike Concord). Det bør være åpenbart at tidlig varianter vil modnes raskt og plukkes mye tidligere enn slutten varianter. Hvis du vokse et utvalg som er ansett som forsinket i et område med en kort voksende sesongen av mindre enn 170 dager, vil det få druer aldri helt moden.
Hva du skal bruke druer for går hånd i hånd med ulike. Hver variasjon har blitt avlet for spesifikke bruksområder. Noen er tabellen druer. Disse brukes for å spise. Det er papirstopp og juice druer. Og så er det vin druer. Hver er høstet av sukker innholdet og surhet.
Tabellen druer trenger ikke så mye sukker som vin druer for å bli vurdert moden. De når vanligvis mellom 16 og 18 prosent sukker før de er klar til å høste. For hus med druer i bakgård eller hagen er vanskelig å måle. Men siden du kommer til å spise dem, trenger du bare å smake druer til å finne ut om de er klar. Smaken komponentene er like viktig som sukker nivå av druer. Når de kommer til punktet der du tror de smaker godt, deretter plukke dem.
Sørg for å smake på mer enn én bær for å avgjøre dette skjønt. Ikke alle drue bær er moden samtidig. Bær i ulike deler av klyngen modne til litt forskjellige tider. Klynger modnes ikke alle samtidig enten. Klynger i solskinn modnes raskere enn de som er skyggelagt. Klynger mot bunnen av skyte modnes tidligere enn de mot spissen av skyte.
Vin druer trenger mer sukker å produsere en høyere alkoholinnhold når Syrnete. Drue growers liker vin druer å nå 20-24 prosent sukker ideelt. Her igjen, er dette ulike avhengige. Surhet er også viktig når de vurderer modenhet av vin druer. For høy surhet vil gjøre vin smaken syreholdig og bitter og for lavt vil gjøre vin flat.
Hvis du er økende druer til å lage vin, kan du ønsker å investere i et instrument som kalles en refractometer å måle av sukker innholdet i din druer. Dette verktøyet gjør det enkelt å finne ut hvor mye sukker er i én eller flere bær. Saften av bær er presset sammen til refractometer plate, platen er lukket, og deretter ved å holde instrumentet mot lyset kan du se inn på eyepiece og se hva sukker-lesing er.
En billigere måte er å bruke en hygrometer. Du trenger minst 50 bær for å finne ut av sukker innholdet av denne metoden skjønt. Hygrometer er mer nøyaktig enn en refractometer, og det er trade-off. Hygrometer er fløt i drue juice ved å klemme bær og sukker innholdet blir lest av skalaen i halsen av hygrometer.
Surhet kan måles ved titrering-metoden. Men dette er mer i riket av apotek enn hobby drue-grower. Fordi pH av juice er relatert til Surhet, er det enklere for små grower å bruke en bærbar "pH penn". En pH på mellom 3,00 og 3,55 er vanligvis en indikasjon på at surhet av druer er i den for å lage vin. Dette vil også avhenge variasjonen.
Frø av den drue berry er også en indikasjon på modenhet. Hvis frø er grønn eller lette tan, er druer vanligvis ikke moden. Moden druer har brun, modne frø. Sammen med dette, kan enkelt som bær kan trekke av klyngen også indikere grader av modenhet. Moden drue bær kan trekke av klyngen med liten motstand.
Fugler, raccoons, ekorn og andre dyr som liker å spise druer kan også være en indikator som din druer er moden og klar for høsting. Disse skadedyr vil høste og spise din druer så snart de er moden. Selvfølgelig, vil du ikke tillate dem å spise din druer før du har en sjanse til å høste dem. Fugl netting og gjerder er nødvendig for å holde disse skadedyr i sjakk og tillate du å ha gleden av din drue beskjære.
No comments:
Post a Comment