Mens de fleste gartnere vurdere våren alvorligste planting sesongen, og vurdere å plante sesongen over min midt sommer dette er ikke tilfelle. Nå er det mange vakre blomster og attraktive grønnsaker som kan plantes inne sen sommer skal nytes i høst.
En av perks av faller hagearbeid er mye mer tålelig været, for både deg og dine planter. Scorching varme og sol av juli og August har gått. Planter som vokser i høst har mye mer ideelle værforhold å trives og vokse. Hvis du vil utvide din hagearbeid sesongen i høst kan du vurdere å plante rot grønnsaker som beets, gulrøtter, reddiker og. Salat og spinat og poteter gjøre godt plantet i høst. Høsten er også et godt tidspunkt å ta en titt rundt ditt verksted som dette er tiden av året som noen stauder og trær kan plantes. Ikke glem våren blomster pærer! Nå er tiden for å gå gjennom disse katalogene du har fått og gjør din bestilling for din Vis neste våren!
Høsten er også en tid for å ta over din hage for neste år. Start med jord. Baksiden ben av enhver hage er jord. Det spiller ingen rolle hvor mye du bruker på planter og blomster, hvis du ikke har gode jord i hagen din ikke vil de trives og vokse godt for deg... Jord må porøs og absorbere vann godt. Trenger du å legge til en jord ammender? Trenger du å legge til en gjødsel? Det er godt å gjøre dette på en regelmessig basis som gjødsel oppmuntre og stimulere plantevekst. Hva var din feil problemer i fjor? Før du har tap eller skade på hagen din neste år må du kontrollere at er du forberedt.
Du har sett hvordan din planter har utført denne sesongen. Hva gjorde det bra og hva som ikke fungerte? Er det et anlegg som kan flyttes til et annet sted der det kan billettpris bedre? Hva planter trenger å bli delt? Kan du bruke disse nye avdelinger som er et annet sted i gården? Høsten er på tide å gå rundt hagen din og gjøre notater for våren. Det er også en god idé for deg å lage en skisse av hagen selv, opplyse hvor hver blomst er. På denne måten vil du vite våren hva som kommer opp er en staude retur, og ikke en luke trekkes.
No comments:
Post a Comment