Tuesday, December 20, 2011

En spiselig Flower Garden

De fleste av oss fremkaller tanken på å spise blomster humoristisk bildet av noen bite i rose, eller chomping på hodet av en Tusenfryd. Likevel var det en tid ikke så veldig lenge siden at blomster ble en integrert del av matlaging. Mens de fleste av oss er klar over at fioler kan være candied og nasturtiums spist i salat, er det en virkelig fantastisk utvalg av blomster er ikke bare spiselige, men deilig!


En Candy hage for dine Sweet tann
Fioler er ikke den eneste blomsten som kan være candied! Mange av våren blomster med små, delikat blossoms har en søt, litt krydret smaken som forsterkes av dipping i sukker. Det går uten å si at noen blomster som du samle for å spise ikke bør har vært sprayet med alle middel mot skadedyr – ved å vokse dem selv, du kan være sikker på at de er ubehandlet. En Candy hage som blooms hele sommeren kan inkludere:


Fioler – selvfølgelig! Purpur, blå eller hvit, fioler er blant første blomstene blomstrer om våren. De spre lett og vokse lett når transplanted i en hage seng – og du vil begrense dem en seng med mindre du liker utseendet på en full teppe av blooms sprer seg over plenen.


Pansies – en slektning av fioler, pansies bare delikat er flavored og kan brukes i de fleste oppskrifter som kaller for fioler. De gjør vakre blomsterkant med deres lyse malt ansikter.


Angelica – disse delikat, lacy hvite blomster kan være sprinkled i salater – men stammer og skyter gjør du en nydelig tradisjonelle candy som smaker litt som minty lakris.


Roser – Ja, roser! Candied økte petals og steg sirup var mainstays i viktoriansk matlaging. Søt delikat flavored steg sirup gir baklava sin karakteristiske smaken, og er en perfekt folie for Kardemomme i indisk oppskrifter.


Til candy blomster fra hagen din:
Fioler og pansies kan candied helt. Roser skal skilles i petals. De fleste oppskrifter for kandisert blomster kalle for bruk av rå egg hvitt. På grunn av fare av salmonella anbefaler jeg å bruke en Conditori pulverisert egg hvitt i stedet.


Mix pulverisert egg hvitt i henhold til pakken retninger (tilsvarer ett egg hvitt).


Spre en kopp superfine sukker i et flatt bottomed pan. Nøye dukkert hver blomst i egg hvitt, og trykk deretter i sukker. Bruk en gaffel til å slå blomst forsiktig slik at alle overflater av petals er dekket. Løft av sukker og lå på en skjerm eller tørketid rack till helt tørt. Apple og kirsebær blossoms kan også være candied på samme måte.


En suppe, salat og Savory Flower Garden


Da jeg vokste opp, var en av de mest spesielle behandlinger av tidlig på sommeren min bestemor stekt squash blossoms. Dyppet i egg og blomst og stekt i olivenolje med hvitløk, har blossoms en søt, nutty smaken er som ingenting annet i denne verden. Andre hage blomster som er deilig i supper og salater inkluderer:


Borage – som bladene, borage blomster er deilig i salater og kalde supper. De har en kul, agurk som smak som oversetter godt fra flower garden å kjøkkenet bord.


Fiolene – smaken er så sterk som duft. Nøye skille petals fra bitter hvit for en blomst base og stenke i salater for en overraskende snev av farge og krydder.


Daylilies – som squash blossoms, dag liljer har et mildt søt, spelt som mange mennesker tror varierer etter farge. Dredged i mel og dyppet i egg, er stekt daylilies en saftige grønnsaker.


De er bare et lite utvalg av de mange spiselige bruker av blomster fra hagen din. Hvis du er interessert i å lære mer, vil du finne gode oppskrifter og informasjon om spiselige blomster på en rekke web-områder på Internett. Være forsiktig i din smak-testing. Hvis du ikke er sikker på at en blomst er spiselige ikke spise den.

No comments:

Post a Comment